Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de prietenie - Va imbratisez cu drag si dragoste, pe toti! ...

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Prietenie (53)

Felicitari personalizate de prietenie


Cele mai apreciate

Mesaje de prietenie


Mesaje de prietenie - Prietenia este mana care sterge lacrimaPrietenia este mana care sterge lacrima atunci cand viata doare.

Mesaje de prietenie - O prietenie adevarata, ramane toata viataUn trandafir frumos, isi schimba mereu fata ... o prietenie adevarata, ramane toata viata!

Mesaje de prietenie - Ce este un prietenCe este un prieten? prieten este acela care stie tot despre tine ... bune si rele ... si totusi te accepta asa cum esti, este mereu alaturi de tine si inca te place.

Mesaje de prietenie - Iubirea, fericirea, norocul si prieteniaTrei ingeri au grija de tine: iubirea, fericirea si norocul. Dar daca vei avea vreodata nevoie si de un al patrulea, aminteste-ti de mine. . . prietenia!

Mesaje de prietenie - Poate am eu nevoie de tineDaca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma! Nu promit sa te fac sa razi,dar voi plange alaturi de tine! Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma! Nu promit sa te opresc, dar voi fugi alaturi de tine! Daca intr-o zi ma cauti si nu iti raspund, vino! Poate am eu nevoie de tine!

Felicitari personalizate pentru prieteni facebook, felicitari personalizate de prietenie cu poza ta, felicitari personalizate de prietenie amuzante, felicitari personalizate pentru cea mai buna mama, felicitari personalizate pentru cel mai bun tata, felicitari personalizate pentru copii.

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Iubesti sau esti indragostit de cineva si vrei sa ii arati asta intr-un mod original? Aici gasesti o colectie de felicitari pe care le poti personaliza cu numele si/sau poza si trimite celor dragi!