Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de noapte buna - Noapte buna ...!

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Noapte buna (93)

Felicitari personalizate de noapte buna


Cele mai apreciate

Mesaje de noapte buna


Mesaje de noapte buna - Nu conteaza cat de departe estiNu conteaza cat de departe esti … esti mereu in gandurile mele! Noapte buna.

Mesaje de noapte buna - Intre un milion de zileIntre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna!

Mesaje de noapte buna - Noapte buna, puisor!Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi. Mi-e dor de tine, noapte buna, puisor!

Mesaje de noapte buna - Somn usor iubitul meu!Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi. Somn usor, iubitul meu!

Mesaje de noapte buna - Ingerasul meuAs vrea sa fiu un inger ce se strecoara in visul tau dar si tu sa fi ingerasul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Felicitari personalizate de noapte buna pentru iubita si iubit, felicitari personalizate de noapte buna pentru sot si sotie, felicitari personalizate de noapte buna pentru prieteni, felicitari personalizate de noapte buna cu poza ta, felicitari personalizate de noapte buna cu numele tau, felicitari de noapte buna personalizate facebook

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Iubesti sau esti indragostit de cineva si vrei sa ii arati asta intr-un mod original? Aici gasesti o colectie de felicitari pe care le poti personaliza cu numele si/sau poza si trimite celor dragi!