Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de multumire - Multumesc mult....

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Multumire (46)

Felicitari personalizate de multumire

 

Mesaje de multumire

Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine, va multumesc pentru gandurile bune si sper ca tot ceea ce mi-ati dorit mie sa vi se intample si voua. »»

Va multumesc pentru atentie, pentru apreciere. Atunci cand simti umarul cuiva, iti cresc aripi, iti este mult mai usor sa treci peste greutati si simti ca oamenii au nevoie de tine. »»

Multumesc pentru faptul ca astazi nu m-ati uitat, pentru gestul de a imi aminti ca imi sunteti aproape si pentru faptul ca mi-ati smuls un zambet si am inteles ca am prieteni. »»

Multumesc tuturor pentru gandurile bune si urarile frumoase pe care mi le-ati transmis astăzi. »»

Multumesc tuturor pentru faptul ca astazi a-ti fost alaturi de mine si de puiul meu la aniversarea celor ... de ani, multumesc ca imi sunteti aproape, va multumesc si pentru faptul ca mi-ati smuls un zambet si am inteles ca am prieteni. Va imbratisez cu drag pe toti! »»

Felicitari personalizate de multumire pentru iubiti, felicitari personalizate de multumire pentru profesori, felicitari personalizate de multumire pentru familie si prieteni, felicitari personalizate de multumire cu poza ta, felicitari personalizate de multumire cu numele tau, felicitari de multumire personalizate facebook