Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de Casatorie - Felicitare pentru casatorie

Poza va fi redimensionata la 340 x 330

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Casatorie (24)

Felicitari personalizate de Casatorie


Cele mai apreciate

Mesaje de Casatorie


Mesaje de Casatorie - Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batranetiFie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batraneti.

Mesaje de Casatorie - Casa de piatra, dragii mei!In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei!

Mesaje de Casatorie - Credinta face totul posibil dragostea face totul usorCredinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna.

Mesaje de Casatorie - Vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna.

Mesaje de Casatorie - Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietiiFie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu! Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi!

Felicitari personalizate cu nume sau poza pentru aniversarea casatoriei, felicitari personalizate de casa de piatra cu nume sau poza, felicitari personalizate cu nume sau poza pentru casatorie facebook

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Iubesti sau esti indragostit de cineva si vrei sa ii arati asta intr-un mod original? Aici gasesti o colectie de felicitari pe care le poti personaliza cu numele si/sau poza si trimite celor dragi!