Trimite pe facebook

Felicitari personalizate de Casatorie - Casa de piatra! Fie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii!

Poza va fi redimensionata la 235 x 260

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Casatorie (24)

Felicitari personalizate de Casatorie

 

Mesaje de Casatorie

Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica... pana la adanci batraneti. »»

In cea mai frumoasa zi din viata voastra, suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de impliniri impreuna! Casa de piatra, dragii mei! »»

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna. »»

Casatoria este o binecuvintare de care va veti bucura de-a lungu vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata voastra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna. »»

Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu! Ne vom simti onorati sa ve avem alaturi de noi! »»

Felicitari personalizate cu nume sau poza pentru aniversarea casatoriei, felicitari personalizate de casa de piatra cu nume sau poza, felicitari personalizate cu nume sau poza pentru casatorie facebook