85 ani

85 ani

Trimite pe facebook

Felicitarea Anterioara Felicitarea Urmatoare Felicitari 85 ani (118)

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Descriere felicitare


La cea de-a 85-a aniversare, admirăm nu doar numărul impresionant al anilor, ci și întreaga poveste de viață pe care ai trăit-o cu grație și forță. Felicitări pentru această marcă extraordinară!
La 85 de ani, ești o comoară vie a poveștilor și a lecțiilor învățate. Fiecare felicitare este un omagiu adus durabilității tale și a călătoriei pline de împliniri și dragoste. Privești înapoi cu recunoștință și înainte cu curaj, inspirându-ne pe toți să apreciem fiecare clipă. În fiecare râs și fiecare lacrimă, vei găsi o viață bine trăită. La această aniversare specială, celebrăm nu doar cifra 85, ci și tine - o sursă de inspirație pentru generații întregi. La mulți ani pentru o continuare a vieții tale minunate!
Felicitarea cu cadouri și baloane multicolore pentru varsta de 85 ani se poate descărca gratuit sau se poate trimite pe retelele de socializare.
Imaginea are dimensiunile 700px x 480px și textul 85 ani.

Te-ar putea interesa și ...


Toate pentru 85 ani (118)

Mesaje pentru 85 ani


Mesaje de zi de nastere - La multi ani, binecuvantati, sanatosi si frumosi!La multi ani, binecuvantati, sanatosi si frumosi! Sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata!

Mesaje de zi de nastere - Iti doresc ca de ziua taIti doresc ca de ziua ta, soarele pe loc sa stea, sa-ti aduca de la mine fericire si iubire, la multi ani cu fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii...Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii.. numai asta-ti pot dori.. s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire...

Mesaje de zi de nastere - La multi, multi ani sanatosi si frumosiLa multi, multi ani sanatosi si frumosi! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata.

Mesaje de zi de nastere - Un gand bun impreuna cu cele mai sincere urariUn gand bun impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fericire. La multi ani!

Mesaje Urari Felicitari

La cea de-a 85-a aniversare, admirăm nu doar numărul impresionant al anilor, ci și întreaga poveste de viață pe care ai trăit-o cu grație și forță. Felicitări pentru această marcă extraordinară!