Trimite pe facebook

Felicitari de la multi ani - La multi ani! - mesajeurarifelicitari.com

Trimite pe facebook

Descarca felicitarea Pin It Trimite pe Viber Trimite pe WhatsApp

Felicitari de la multi ani

 

Mesaje de la multi ani

Mesaje de la multi ani - In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeascaIn aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Eu iti urez doar doua lucruri: niciodata si intotdeaunaOamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Mesaje de la multi ani - Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii taleTrandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate visele si dorintele. LA MULTI ANI!

Mesaje de la multi ani - Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in sufletFelicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana