Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana

Felicitari cu nume Andrei

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Andrei? Trimite acum felicitari pentru Andrei si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Andrei! Felicitari cu numele Andrei de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Andrei.

Felicitari de zi de nastere pentru Andrei

Felicitari de dragoste pentru Andrei

Felicitari de la multi ani pentru Andrei

Felicitari de buna dimineata pentru Andrei

Felicitari de buna seara pentru Andrei

Felicitari de noapte buna pentru Andrei

Felicitari de prietenie pentru Andrei

Felicitari de multumire pentru Andrei

Felicitari de Ziua Numelui pentru Andrei

Felicitari de Paste pentru Andrei

Felicitari Diverse pentru Andrei

Si cate ceva despre numele Andrei

Numele de baiat Andrei este un nume romanesc si are semificatia de barbatie, temerar, curajos, luptator. Numele Andrei deriva de la substantivul de origine greaca  andreia - barbatie, curaj.

Numele, patruns in latina - Andreas sau Andrea si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita faimei unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.

Numele Andrei are un loc deosebit in cadrul sarbatorilor populare romanesti, de aici si numele de "luna a lupilor" pentru decembrie.

O alta semnificatie acceptata a numelui Andrei este acela de obicei al "facutului de ursit", de aceea in noaptea de 30 noiembrie tinerele fete incearca sa-si afle "ursitul" sau viitorul sot ori sa-l determine, prin mijloace magice, pe flacaul dorit sa le ia de sotie.