Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana

Felicitari cu nume Andreea

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Andreea? Trimite acum felicitari pentru Andreea si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Andreea! Felicitari cu numele Andreea de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Andreea.

Felicitari de zi de nastere pentru Andreea

Felicitari de dragoste pentru Andreea

Felicitari de la multi ani pentru Andreea

Felicitari de buna dimineata pentru Andreea

Felicitari de buna seara pentru Andreea

Felicitari de noapte buna pentru Andreea

Felicitari de prietenie pentru Andreea

Felicitari de multumire pentru Andreea

Felicitari de Ziua Numelui pentru Andreea

Felicitari de Paste pentru Andreea

Felicitari Diverse pentru Andreea

Si cate ceva despre numele Andreea

Numele de fata Andreea este corespondentul feminin al numelui de origine greaca Andrei. Raspandit si frecvent, de veche traditie la romani, Andrei reproduce numele grecesc Andreas, bine atestat in epoca greco-romana, explicat prin 'andreia' - barbatie, curaj. Totodata, este cunoscuta si provenienta numelui din cuvantul 'andras' – barbat.

Numele grecesc, patruns in latina si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. Sfantul Andrei, in calendarul crestin-ortodox, este sarbatorit pe 30 noiembrie, zi cunoscuta si drept 'cap de iarna'.

Andreea este unul dintre cele mai populare nume romanesti. Provine de la grecescul Andreas, ce inseamna barbatie sau curaj. Prenumele a patruns rapid si in cultura latina si ebraica, avand o simbolistica religioasa.