Messaggi Auguri Cartoline - Mesaje Urari Felicitari in limba Italiana

Felicitari cu nume Andi

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Andi? Trimite acum felicitari pentru Andi si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Andi! Felicitari cu numele Andi de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Andi.

Felicitari de zi de nastere pentru Andi

Felicitari de dragoste pentru Andi

Felicitari de la multi ani pentru Andi

Felicitari de buna dimineata pentru Andi

Felicitari de buna seara pentru Andi

Felicitari de noapte buna pentru Andi

Felicitari de prietenie pentru Andi

Felicitari de multumire pentru Andi

Felicitari de Ziua Numelui pentru Andi

Felicitari de Paste pentru Andi

Felicitari Diverse pentru Andi

Si cate ceva despre numele Andi

Numele de baiat Andi reprezinta forma scurta, de alint, a numelui Andrei care este un nume romanesc si are semificatia de barbatie, temerar, curajos, luptator.

Numele, patruns in latina - Andreas sau Andrea si chiar in ebraica, se raspandeste rapid in lumea crestina datorita faimei unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.

Numele Andrei are un loc deosebit in cadrul sarbatorilor populare romanesti, de aici si numele de "luna a lupilor" pentru decembrie.

O alta semnificatie acceptata a numelui Andrei este aceea de obicei al "facutului de ursit", de aceea in noaptea de 30 noiembrie tinerele fete incearca sa-si afle "ursitul" sau viitorul sot ori sa-l determine, prin mijloace magice, pe flacaul dorit sa le ia de sotie.