Felicitari cu nume: Adi

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Adi? Trimite acum felicitari pentru Adi si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Adi! Felicitari cu numele Adi de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Adi.

Despre numele Adi


Numele Adi este de origine indoneziana si are semnificatia de superior, bijuterie, ornament. In forma sa Adie, de origine englezeasca, numele semnifica - nobil.

Numele Adi este folosit la noi in general ca forma de alint pentru numele Adrian si Adriana, nume ce deriva din latinescul Hadrianus, Hadriana ce inseamna "de la Hadria". Numele de origine latina este patrunde in onomasctiul crestin si de acolo se raspandeste in toata Europa. Numele este preluat de catre greci si transformat in Adrianos, ajunge la popoarele slave si de acolo si la noi.

Mesaje Urari Felicitari

Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag? Aici gasesti felicitari cu nume pentru zilele de nume, zile onomastice, felicitari de dragoste si multe altele. Trimite acum felicitari si ganduri frumoase celor dragi!